Etusivu / Tuotteet ja palvelut / Palveluverkosto

Laaja ja monipuolinen palveluverkosto

Tapiolan palveluverkosto on monipuolinen ja kattava. Tapiolan palveluja saa noin 170 paikkakunnalta. Lisäksi asiakkaita palvelee eri puolilla maata laaja edustajaverkosto. Tapiolan palveluja saa myös verkossa ja puhelimitse. Lisäksi asiakasta palvellaan vakuutusasioissa muun muassa autoliikkeissä.

Toimistot

Toimistojen päätehtävänä on kokonaisvaltainen huolenpito Tapiolan omistaja-asiakkaista. Keskeisin huolenpidon muoto toimistoilla on turvantarkistusten tekeminen asiakkaille.

Paikallispalvelut

Paikallispalvelut ovat yrittäjävetoisia, franchising-periaatteella toimivia toimipisteitä, joista asiakkaat saavat samanlaiset palvelut kuin muistakin toimistoista. Paikallispalvelut eivät eroa ulkoiselta ilmeeltään mitenkään Tapiolan omista toimistoista.

Verkkopalvelu

Tapiolan asiakkaat voivat hoitaa sekä pankki- että vakuutusasioitaan verkossa. Pankkiasioiden hoitamiseen asiakas tarvitsee Tapiola Pankin verkkotunnukset, mutta vakuutusasioita hän voi hoitaa Tapiolan tunnusten lisäksi myös muiden pankkien verkkotunnuksilla.

Asiakaspalvelukeskus

Asiakaspalvelukeskus vastaa henkilö-, yritys- ja pankkiasiakkaiden puheluihin ja hoitaa asiakkaille soitettavat puhelut. Lisäksi asiakaspalvelukeskus vastaa muun muassa asiakkaiden sähköposteihin ja www-lomakkeiden kautta tuleviin viesteihin.